sunnuntai 23. joulukuuta 2012

surprise

nytki tuun bloggailee iha tyhjällä päällä, kertakaikkiaan en oo tehny mitää. paitsi paketoinu lahjoja. niii ja nähny emmiä sekä inkaa. puhuttii aika syvällisistä asioista, ja saatto siel pari kyyneltäki tulla joillaki.
tähän viikkoo on kuulunu koulua, josta vapauduttii onneksi torstaina, ja suureksi yllätykseksi mun keskiarvo oli 9.0 ! wuhu, hyvä mä. mun joulufiilis on ollu vähä hukassa, mut tässä se pikkuhiljaa alkaa löytymää ku pipareide ja glögin tuoksu leijailee ympäri taloa, ja veljet koristelee kuusta !

huomenna tulee isompaa postausta aatosta ja päivän tapahtumista. ja kuviaki tulee iha riittävästi, i promise.



sain onneks aika lyhyellä varotusajalla hankittua kahelle tosi rakkaalle ihmiselle joululahjat, vilille ehin paketin jo aikasemmin antaa, nii siitä ei nyt oo kuvaa, mut ylemmässä tosiaa näkyy roosan lahja, mut sisältöö en voi paljastaa, koska roosa varmaa lukee tän enne huomista.. huomiseen siiis !





tiistai 11. joulukuuta 2012

LEVI

keskiviikkona koulun jälkee lähettii kohti lappia, ja oltii nii myöhää perillä että sinä päivänä ei sitte ehtinykkää tehä oikei mitää. torstaina me mentii rinteesee ja siellä vierähtiki sitte se koko päivä. kaipaan laskettelureissuista aina kuorrutettuja donitseja, ja sitä huippuhyvää kaakaota ! kyllä, niitä saa normaali kaupastaki, mut siellä ne maistuu jotenki erihyviltä. torstai iltana ku päästii rinteestä pois, hyppäsin heti saunaa, koska tuntu että mun varpaat oli katkipoikki kuollee, hyi sitä kylmyyttä ja kipua. loppuilta meni pelailles poikie kans pelejä ja katelles leffaa:)












perjantaina oli palautumista jalkakivuista, jote mentii kylpyläään ! tällä hetkel se on ainaki hienoin missä oon koskaa käyny, jote suosittelen.
 uimisen jälkee lähettii käymää äitin kans syömäs ku muut halus viel jäädä saunooon, illalla oliki sitte peli-ilta.
käytii eka keilaamas, sitte lähettii pelaa biljardia, pingistä yms.
lauantai meni mukavasti taas rintees ja tutustuin siellä parii ihanaan ihmisee:)
sunnuntaina aika meni autos istumisee, ja oli kyl mukava tulla kotii vaikka ois siellä viel vähä aikaa viihtynykki. nyt lähen tekee riparin ennakkotehtäviä, hakee pari lehtee, ja lenkkeilee omatoimiset alta pois, byee












tiistai 4. joulukuuta 2012

when in the morning you'll still be mine

maanantai meni vilin kans, ja oikeestaa tänäänki näin sitä ku vein sille jotai koulujuttuja:) hirvee jännitys päällä koko ajan ku huomenna ne tanssiaiset, whiii ! sen jälkee ku pääsen kotia sieltä nii matka käy leville päii, jote multa ei tuu mitää postausta loppuviikkoon, mut aikomuksina ois ottaa paljo kuvia huomisesta päivästä, sekä siitä lapinreissusta sitte, nii saatte kuvapostauksia. on ollu nii tylsä päivä että oon vaa seikkaillu we♥itissä jote saatte sieltä nyt pari kuvaaa.





♥ : ansulii

maanantai 3. joulukuuta 2012

Es ist kalt.



Aamullla kun heräsin, huusin  äitille: "paljon ulkona on pakkasta?". kun kuulin et -25, vein peiton korviii ja aattelin et ei, tänään mä jään vaa peiton alle ja jatkan nukkumista. mutta pakkohan sinne kouluun oli mennä.
 mut sitte, pyöräkää ei oikee kulkenu ja meinasin myöhästyy nii vitutus vaa kasvo koko aja..



Koulus oli uintitesti sain jeee! oon sillee iha tyytyväinen koska,
1. en osaa uija, ok osaan mutta niin.
2. vihaan uimista, kesälläkään en käyny kertaakaan uimassa.
3. ekan kerran ku pääsin uituu sinne toiseen päähän olin jo ihan kuollu.



                               


nojoo asiasta kukkaruukkuun, laitettiin eilen vähä jouluvaloja ja silleen ! mulla on iha kauhee joulufiilis, nyt ku on vähä luntaki saatu maahan. lahjatoivelistaki laitettii just pikkusiskon kans menemään.
mitää isoja toiveita ei ollu ku puhelin. nonii oisha se iphone iha jees mutta tuskin sitä saan ja pyöräki kaivattas ku edelline pöllittii tos syksyl. 







no mut hyvät jouluodotukset! ja kivvaaa alkavaa viikkooo:)
♥: emppuu

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

new love

eilen kävin kaupungista hakee uuet kengät ku olin muutenki menossa reeneihi, nii hoitu monta asiaa samalla reissulla. oon jo pitkää halunnu converset ja mulla on pari kertaa aikasemminki joskus pienenä ollu, mut sillo en osannu arvostaa niitä/ edes tykätä niistä, mutta nyt nään ne kuitenki uudes valos, ja rakastan niitä♥
kaupungista mentii kempeleesee, jossa iskä sit vaa sano että käydää ostaa sulle vielä se uus räpyläki nii saahaa alta pois, love you dad ! 






illalla olin sitte pitkästä aikaa kavereitten kans! perus tyttöjenilta:)

tänä aamuna mulla oli riparijuttuja, ja niitte jälkee roosa käväs meillä vähä aikaa. otettii asukuvia, ja muutenki vaa kuvailtii ku kerranki lunta tuli, ja paljon !

Keskiviikkona meillä on itsenäisyyspäivätanssiaiset koulussa, niii sain näi viime tipas hommattua sinne mekon ja kengät, kiitti luojan, kaikki on nyt alta pois. nyt lähen reeneihi ja sen jälkee koulujuttujaa !








torstai 29. marraskuuta 2012

German 2012



 ALUKSI! sori, oon ollu vähä tauolla tästä kirjottelusta.syitä on monia,esim ei oo aikaa,kouluuuki pitäs käyä. ja yksinkertasesti mun kone ei vaan toimi nii hyvi et voisin jotai väkertääkki:D. mutta nyt ku oon luvannu joskus kirjottaa tästä saksan reissusta nii pakko kai se on koittaa tehä:D:D

 Maanantaina 24.9  klo.18.15 starttas kone O-salon asemalta, lennettii Kööpenhaminan kautta Hannoveriin. siel oli sit meijä parit vastassa, sit lähettiin parien kotiin, Stadthageniin eli me yövyttiin kokosen ajan isäntäperheissä,paitsi yks yö oltiin Berliinissä hostelissa.

pallo maksoo 70senttiii!


Tosiaa me oltii siellä Berliinissä, yks yö ja päivä, siel saatii käyä kaupois ja sillee. sit mentii yhes käymään muurilla, siihe oli kaikkii maalauksii piirrelty.
 Ja illalla käytii iltavalastuksessa kattoon kaikkii rakennuksii yms.

täs se hostelli.







Kotiin tultiin keskiviikkona 3.10, taas Kööpenhaminan kautta.

Pakko sanoo, että olin iha kauhee innossani koko reissusta,koska en enne ollu käyny lentokoneessa enkä käyny missää muussa maassa paitsi tietty ruotsis mut semmoses mihi pittää lentää :-D
 ja tällee btw, ostin sielt, 5paitaa, 2kaulahuivii, kengät,farkut ja tietty jotai tuliaisiii yms.

 oe sain tän valmiiks! nyt reenaaa :)

 ♥:llä Emppuuu