sunnuntai 25. marraskuuta 2012

ollaan parempia yhdessä ku erikseen

torstaina me mentiin musiikinvalinnaisen kans ouluun kattomaa sinfoniaorkesteria, esityksestä ei muuta ku et meinasin nukahtaa sinne, mut oli se silti ihajees:) kuvia ei sieltä oo, koska siel ei saanu kuvata. perjantai meni murun kans♥ lauantaina sitte heräsin seittemäks töihi roosan kans, ku meil oli taksvärkki. Kaupas meijä piti hyllyttää, ja oikeestaa purkaa aamul tulleita tavaroita. suoraa sieltä lähin sitte kaheks reeneihi, ku meil alko reeniviikoloppu. kahen tunnin hikoilun jälkee siirryttii toiselle koululle suihkuu ja ku tultii sieltä, nii ihanat huoltajat oli ostanu meille subwayta ja juomista. samal ku nautittii niistä, nii kateltii edellisvuode leiripelejä ja juteltii seuraavan kahenvuoje tavotteista, + joukkuesäännöistä.


ylärivi vasemmalta: essi, roosa, late, minä, erika, riksu, riina
alarivi vasemmalta: sussu, emppu, oona, emmi, jenna


palaverin jälkee me mentii saliin leikkimää. ilta oli iha huippu, ja se otetaa uusiks maaliskuussa !

sen jälkee ku kaikki lähti kotia, nii mentii riksun kans niille laittautuu ja lähettii mäkkiin. oltii siellä jonku aikaa, mut lähettii melkei heti ku siel ketää sit ollu.
alettii poikia, joitte kans oikeestaa vaa pelattii korttia, aliasta, juteltii ja katottii telkkaria. aika meni hirmunopeeta, ja takas riikalle päästii lähtemää vasta joskus puolenyön jälkee. mut onneks niitte äiti pysty sitte tulla hakee meijät, nii ei tarvinnu pyöräillä takas kymmentä kilsaa. thank god.
seuraavana aamuna oli sit varttia vaille yheksä lyöntireenit hallilla, jonne mentii vähä puolivaloilla, ku 
nukkumine jäi tosiaa vähä vähälle, hups. sieltä siirryttii lenkkeillen (paitsi minä ja erika, koska me voitettii joku näpykisa, nii päästiin autolla. onneksi )toiselle salille, jossa oli kuntotestit.
niitte jälkee lähettii sitte kotia, ja voitte vaa arvata kui jumissa mulla on kaikki paikat.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti