maanantai 25. helmikuuta 2013

voisin kulkee väsymättä maailman ääriin

 

 
aiemmasta postauksesta saattoki huomata tuon uuden takin, ja se oliki parempi mitä aattelin !
yleensä en netistä tilaile kauheesti vaatteita just sen takia jos en niistä sitte irl tykkää.
tarvisin vielä uuden laskettelukypärän mut sitä nyt ei ainakaa luultavasti ehi hankkia hiihtolomaks jote samalla vanhalla mennäää
 
tänää käyn soittotunnil ja pänttään kemiaa koko loppuillan, en vaa yksinkertasesti halua saaha siitä alle kasia.
 


 
meillä on joku arkku kotona, missä on kaikkia sodan aikasia historiallisia juttuja. haha ne on jänniä.
muutenki historia ja maantieto on sellasia lukuaineita, jotka oikeesti kiinnostaa ja niihi panostan eniten, vaikkaki ne ei oikeestaa millää tavalla näkyis mun tulevaisuuden ammatissa.
 
hiihtolomaa en ookkaa tääl vielä kertaakaa hehkuttanu, vai oonko? ihansama oli miten oli, siitä tulee luultavasti mukava viikko, joka on tylsyydestä kaukana. suunnataan siis ylläkselle. tällä kertaa jopa yks toinenki kaveri pääsee sinne, joka jätti viime vuonna sen reissun välistä loukkaantumisen takia. suunnillee seittemän hengen porukalla siel mennäään !
 
AINII, tällä nobody cares- ilmotus: mulla on tullu joku hirvee pakkomielle appelsiiniin, ja niitä meneeki 2-3 päivässä. me tästä nyt lähetään ton mun uuden sielunkumppanin kans lukemaa kokeesee ja tsempatkaa mua siihe !
 
hyvää alkavaa viikkoo kaikille ! xoxo - A
 

lauantai 23. helmikuuta 2013

RUKA

 


 

 
lähettii käymää tyttöjen kans päivän kestävä reissu rukalla, joka kyllä vaati veronsa. herättii kuudelta lähtevää bussii, laskettii päivä, ja sama neljän tunnin ajomatka takas kotii. eeeipä siitä oikei oo mitää muuta kerrottavaa että laitan tekstin sijasta nyt kuvia ! huomatkaa että kuvat on otettu puhelimella niiii ei mitää parhaimma laatusia.
 




 
JOOO TÄÄ EI ANNA LAITTAA NOITA ISOMMIKS.....wtf
enkä jaksa nyt perehtyä korjaamaan tätä koska lähen nukkumaa..:(
 
-ansku
 
 
 

lauantai 16. helmikuuta 2013

vaik tähän kaikkeen tottuu jos tarpeeks kauan venää tää kaikki loppuu

Heloou! oho emppu ollu vissii kuolleenna tässä muutaman kuukaue, oon aktiivinen!
noei mulla oikee mitää erikoista oo ees tapahtunu,et parempi pysyy hiljaa ku kirjottaa paskaa tänne niin ku nyt!
Konetta mulla ei siis enää ole joten seki on syy siihe miks ei postauksii tuu. Yritän käyä aina täl porukoitten koneel sillontällön kirjotteelee kun pystyn!  mut ny nakkaan teille vähä kuvia :)
 










Ystävänpäiväki oli tossa paripäivää sitte! jee sai taas halia pitkästä aikaa oikee kunnolla! toivottavasti kaikilla oli joku kiva muru siinä viekus! ite olin reenaa... Nii et hyvvää forever alone päivää teillekki kaikki seuraajat! puspus, isot virtuaalihalit kaikille multa <3:llä Emppu :)

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

ei se voi olla väärin, lähtee maailman ääriin

 
huomenna ois eessä ystävänpäivä,wou  koulussa halipäivä ja abeilla penkkarit, ja niii, me saatii 'salanen ystävä', jota pitää ilahduttaa huomenna jotenki nii, ettei se arvaa kuka sen ilahduttamisen takana on (hah nää on näitä opettajan keksimiä luokkahengen parantamisjuttuja.......). tänää tein kookos-suklaakakun ja kävin ostaa roosalle lahjan ku sillä on perjantaina birthdayt ! suunniteltii huomiseks tyttöje kans vähä ystävänpäivän viettoja, ja samalla juhlistettais synttärisankarii. lauantaina me suunnataa sitte ouluuu, jonka jälkee lompakko huutaa taas kerran tyhjyyttää. pitkänpitkän ettimisen jälkee näin aivan upeen laskettelutakin ja päätin tilata semmosen..viikon päästä (jos se nyt saapuu oikeesee osotteesee) näätte että millasen !
-A

tiistai 5. helmikuuta 2013

things about me

aika harva teistä tietää musta paljookaa nii aattelin tehä postauksen jossa kerron itestäni jotai. -ansku
 
 
1. en tykkää tehä asioita muitte pakottamana, ja muutenki oon tosi laiska alottaan jonku asian, mutta jos alotan, nii teen sen sitte yleensä loppuunki.
 
2. osaan olla tosi ärsyttävä ihminen, jos mullekki ollaan vittumaisia.
 
3. tutustun mielelläni uusiin ihmisiin !
 
4. alotin joskus 3-4 vuotiaana jonku jumppakerhon, josta oon jatkanu urheilemista tähä päivää asti. ja luultavasti harrastan koko elämäni ajan.
 
5. teen ensin, ajattelen vasta sit.
 
6. en oo luovuttaja.
 
7. aion mennä lukioon. ammattikoulu ei oo oikeestaa käyny missää vaiheessa ees mieles
 
8. suutun tosi helposti. joskus oikeestaa haastan iha tarkotuksella jonku kans riitaa, koska tykkään tapella. hups
 
9. mulla on yks top secret, jota kukaa mun kaveri ei tiiä. taino, oikeestaa kukaa muu ku mä.
 
10. oon seurustellu noooin vuode ja kolme kuukautta
 
 
11. ikävöin viime kesää tosi paljo, koska tutustuin parii elämäni tärkeimpää ihmisee, ja en luultavasti nää niitä enää, koska ne asuu tosi kaukana musta..
 
12. oon oikeesti vaaleehiuksinen..mutta värjäsin ne 2-3 vuotta sitte tummaks. joskus oon katunu sitä, ja miettiny et värjäänkö takas. (hah nyt te järkytytte ku aattelette mut blondina, mut ei pelkoo. en oo värjäämäs vaikka se joskus käyki mieles.)
 
13. en oo koskaa ollu hautajaisis.
 
14. tulevaisuutta oon suunnitellu sen verra, että tarkotuksena ois muuttaa peruskoulun jälkee kaupunkii asumaa. ei asuntolaa, vaa iha omaa asuntoo, kämppiksen kans.
 
15. aion lukee itteni lääkäriks, koska haluan auttaa ihmisiä, vaikka se ei  musta aina ulospäi näykkää. ja palkkakaa ei oo mikää huono, hah. pikkuhiljaa oon alkanu miettii myös asianajajan töitä, koska se ei ois ainakaa tylsää.
 
16. en usko jumalaan. ja perusteluna sille on se, etten oo koskaa nähny sitä..oonko outo ?
 
17. rakastan tehä ruokaa.
 
18. kiinnitän tosi paljo huomiota muide kirjotusvirheisii, mut omiani en huomaa..shiiit
 
19. mul on ollu pienenä ärrävika
 
20. yks mun uusista lemppariruuista on sushi. tein sitä tänäänki !
 
 
+ laittakaa toiveita postauksista, mitä haluaisitte lukee !
 
 
 
 
 
 
 
 

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

pelipäivä paraspäivä !

tosiaaa tänää oli turnaus ouluhallissa ja eka peli alkoki jo kello kymmene lipottaria vastaaaan ! se me hävittii, mut omaan peliin oon iha tyytyväine. sen jälkeee oli testit; 30m juoksu, kuntopallo, ja tutkaaan heitto. kaheltatoista alko sit toine ja viimine peli pattijoen97 vastaa, joka me voitettii.





lauantai 2. helmikuuta 2013

friday with my girls

jeij tää kone saapu eile, nii voin nyt taas kirjotella entistä enemmä ! otsikosta näkeeki että miten mun perjantai meni. oltii emmillä viettämäs tyttöjeiltaa nooran,johannan,inkan,emmin ja roosan kans. toppen ! aluksi tehtii ruokaa (jota nautittii iha liikaa), sitte meijä oli tarkotus kattoo 'kohta 18' mut se hyppäs päävalikkoo keske leffan monta kertaa, höh. johanna lähti sit kotiii nii alettii laulaa karaokea viie ihmise voimin. loppuilta meniki pelailles jotai tietovisaa, josta voi kyl arvata että mite se meni ku me lyyään nää tyhmät päät yhtee, kuvailles ja nauraes vattansa kipeeks. tänäää viel reenit ja huomenna kaks peliä ! sieltä sit varmaa seuraavaa postausta:) bye