perjantai 31. elokuuta 2012

siihen saareen salaa rantauduttiin

kirjotan nyt kahen päivän eestä:) ja kerranki mulla on jopa kuvia! eilen kaikki tuntu vaa siltä että en jaksa tehä mitää, haluan olla kotona, iha yksin ja miettii vaa asioita:d koulussa oli ihajees päivä. äikkää, köksää ja bilsaa. koulun jälkee menin kotii, lähin kuvailee, olin koneel, katoin leffoja, soitin pianooo ja tein läksyjä ! kerranki jaksoin panostaa niihi jotenki:D. ja koko päivän olin siis kotona. tänää sitte koulun jälkee nukuin, olin koneella yllätysyllätys. Roosa tuli meille ja otettii kuvia:) noo meil ei ollu mitää tekemistä nii lähettii kylälle. siellä oli sikakylmä jote soitettii inkalle. se sitte suostu majottaa meijät niille. oot ihana<3 puhuttii henkeviä, tyttöjen juttuja, ja mitäpä muutakaa ku paskaa kaikista:D inkalta lähettii sitte kylälle, käytiii istumassa jossai, sitte lähin kotiii päi. 











äää veli kasvattaa paprikoita:DD8v♥
ja tästä kuvasta jos tietäiski jotai nii ois iha jees^












                  






 millasta postausta haluaisitte? voitte laittaa tonne kommentteihi, tai sitte formii:)

 http://www.formspring.me/ansssu 
  


 HYVÄÄ PERJANTAITA !  ♥:ansku







                                       

keskiviikko 29. elokuuta 2012

kiva kiitti moi mä oon silti jees.

juuhmoooi! en oo kirjottanu pitkää aikaa mittäää:( ja nyt mulla oli semmone olo, et mulla on kauheesti asiaa mut sitte ku tulin tähän nii en tiiä yhtää mitä kirjottaisin.  nojaaa kerron vähä viime päivistä jotaki.

Sunnuntaina  kuvailin jotain  ihan turhaa ja olin Riikan kans kattomassa c-poikien peliä keki-sotkamo, mut se ei ollu oikeee kiinnostava ku keki oli nii paska,nii lähettii melkeee heti. juuh ja hampparille tottakai;)






Maanantaina  olin kattomassa Roosan,Emmin ja Sussun kans d-poikien pronssipeliä Keki.-Sotkamo, juuh taas nuo joukkueet :d Oli  tosi  kivvaa pitkästä aikaa noitten tyttöjen kaaa!:)








Eilen meillä oli c-peli lippo 1 vastaa! no me hävittii mutta eise mittää saatiin hopiaa kuitenkin aluesarjasta:) Kausiki on nyt pulkassa ja ei voi muuta sanoo ku, että huhhuh tästäki on nyt selvitty ja kohta alkaa taas ankeet salireenit ja niinpäi pois. mutta yks postaus tulossa ainaski vielä kuluneesta kesästä ja siihe laittelen vähä kuvia koko kesästä vaikka ei tässä kesässä oikee muuta tapahtunukkaa ku pesäpallon peluuta :D





JOO nauttikaapa vielä viimesistä lämpimistä päivistä!
<3: Emppuuuu!

lauantai 25. elokuuta 2012

Shopping


                                   





Nyt tulee postausta parilta päivältä. tosiaa en voinu pelaa meijä viimistä peliä lippoa vastaa ku loukkasin käteni jonku iha tyhmän jutun takia, ja vähänkö vituttaa. Noo nyt tässä taukoo pesiksestä, joka voi olla iha hyväksi ku alko lonkat ja selkä oireileee. toissapäivänä olin mummilla ja roosalla, pelattiin sulkapalloo, puhuttii niitänäitä ja käytii kattoo naisten maakuntasarjaa ii-pattijoki:) luvattiin mennä taululle, joka oli täys virhe, koska siellä oli varmaa pakkasta, tai ainaki tuntu siltä. hyi ! Eilen olin koulun jälkee mummilla, illalla sitte aloin roosaa,emmiä,inkaa,nooraa ja iidaa:) sitteku emmi, roosa, inka ja noora lähti kylältä poijes nii jäin sinne matiaksen ja iitun kans istuu orienttiii ! jea. sitte kotiin, datis ja nukkuu:)









 Tänää olin rooosan kans kaupungissa, koska hirvee vaatepula! taino ite lähin oikeestaa vaa ettii takkia, mutta sitä ei löytyny, nii ostin sitte paijan, housut ja koruja. äiti oli ihana ja lupas tilata sen takin mulle jostai:). lähettiii joo aamusta 9 ja mentii raxii syömää, koska tajuton nälkä. Sitte nähtii patea ja jotai sen kavereita, mentii kattoo kärppien peliä. Sieltä sitte roosan kans uuellee syömää, tällä kertaa subway ! läskit. Nyt me vietelläään iltaa tässä meillä, aikomuksena käyä iitulla hakee mun pyörä, ja sitte jos kattelis leffaa:)





                                                hoho, unohin muokata tän ku ei suostunu
                                                 yhteistyöhön mun kans tuo ihme muokkaaja
                                                mut kuitenki : Romeo&Julia 6,95e

hyviä illan jatkoja! -ansku                                                   

perjantai 17. elokuuta 2012

En vois kuvitellakaan,ettei sua olis ollenkaan


Ansku: Tänää oli iha normaali koulupäivä, jokseenki iha liia pitkä ku meille tuli ne 75min tunnit, jotka on iha hirveitä. Kooulun jälkee menin mummulle, jossa olin vaa, ja myöhemmi Roosa tuli sinne:) teillä kaikilla on varmaa mummuista sellane kuva että ne kutoo ja istuu keinutuolis, mutta ei, tuo käy jossai jumpas 4 kertaa viikos ja ei oo ikinä aloillaa:D, eteepäi..roosan kans oltii koneella, kuunneltii musiikkia, yritettii laittaa tekoripset, josta ei sitte tullukkaa iha mitää nii luovutettii.







fiilikset on ny parin päivän aikana hiponu lattiaa ja käyny ihan taivaas. sellasta aaltoilua koko aja..joo mut ei siitä sen enempää:d oli tosiaa eile peli KeKi2 vastaa, joka voitettii 2-0 (14-7 ja 13-3). Nyt onneksi vapaapäivä, saa levähtää luojankiitos. Ja huomenna vastassa Lippo sininen !

Nyt illasta mentii inkan, ja emmin kans kirjastonrantaa kattoo että ketä siellä oli, no sit siel näkyili iidaa, jasminia, viiviä, samia, lauria, miroa ja joitai joitten nimiä en ees tienny. Kävin hakee kypärän kotoo, ja lähin iidan ja jasminin mukaa kylälle. Mentiii orienttii tytöt+matias, ja joitai muitaki. Nyt lähen kattelee leffaa ja sitte nukkumaa, yöt kaikille!:)

sunnuntai 12. elokuuta 2012

                       Nuori villi ja vapaa, aika lentää


Anskuu: Tänää mun ois pitäny mennä pelaa c tyttöje kans kainuuseen, mutta kurkkukipu valtas mut nii jäin sitte kotii parantelee itteeni. Noo meinasin tulla hulluks neljän seinän sisällä nii lähin sitte käymää Roosan ja Iidan kans kylällä:) Käytiin syömäs ja ostamas herkkujaa! ja jotai palloiltii siellä. Huomenna kouluun, jee täältä tullaan. Oon nyt yrittäny tsempata itteeni että panostaisin ku seiskaluokka ei oikee menny odotusten mukasesti:D..mutta luulempa että jaksan muutaman päivän ja sitte kiinnostus lopahtaa. Kesäloma on menny tositosi nopeeta, ja oon siihe iha tyytyväine:) toki kavereita ois voinu nähä enemmän, mutta harrastus vie nii paljo aikaa nii ei voi mitää.







                                                     Kaikille hyvää syksyä ! se alko nyt

lauantai 11. elokuuta 2012



Juuh








Emppuu: juuh elikkäs Tino oli eilen Joonalla yötää, no pojat sitte aatteli  tulla aikaste meille ku mun piti vahtii eerikaa, no ei me siinä mittää erikoista tehty iha normisti vaa juteltii ja vietettii aikaa:)

Sitte meillä oli reenit ja sitte alako bileeeeeet:)!

Koolla ei oo väliä !



 Elikkäs meillä oli "mitallijuhlat",oltii sussulla porukalla.











Anskuuu: Katottiin 'Riivattu'-leffa, oltiin pullonpyöritystä, pelattiin lentopalloo, syötiiin, joka tuntu sitte myöhemmin tosi huonolta idealta ku olo ei ollu mitä parhai......nii ja laulettii + tanssittii ! Sieltä Emppu meni kotia yöksi, ja mä menin riikalle  erikan kans jatkaa iltaa. Aamulla heräsin ihan kauheessa kurkkukivussa, ja tuntu että siihen kuolee. nooo ersu lähti aikasi jonnekki synttäreille sieltä, ja me mentii Riksun kans Joonalle, joka oli Artun ja Juhon kans. Myöhemmi mentii mäkkiin syömää ja lähin itekki kotia:)



Emppuuu: Tännää sit menin zepeeee, aamulla. ostin semmosen violetin t-paijan, joka makso sen 9,95e. sori en jaksanu laittaaa kuvaa :( ja marimekon penaalin. Sen jälkeee aloin sussuu ja emmiii.

Ja juuh huomenna lähen kajaanii ja sotkamoon pellaa heti aamusta 7.30 lähtö! nojoo ihan hyvä et saa heti maanantaiks rytmii:)