lauantai 11. elokuuta 2012



Juuh








Emppuu: juuh elikkäs Tino oli eilen Joonalla yötää, no pojat sitte aatteli  tulla aikaste meille ku mun piti vahtii eerikaa, no ei me siinä mittää erikoista tehty iha normisti vaa juteltii ja vietettii aikaa:)

Sitte meillä oli reenit ja sitte alako bileeeeeet:)!

Koolla ei oo väliä !



 Elikkäs meillä oli "mitallijuhlat",oltii sussulla porukalla.











Anskuuu: Katottiin 'Riivattu'-leffa, oltiin pullonpyöritystä, pelattiin lentopalloo, syötiiin, joka tuntu sitte myöhemmin tosi huonolta idealta ku olo ei ollu mitä parhai......nii ja laulettii + tanssittii ! Sieltä Emppu meni kotia yöksi, ja mä menin riikalle  erikan kans jatkaa iltaa. Aamulla heräsin ihan kauheessa kurkkukivussa, ja tuntu että siihen kuolee. nooo ersu lähti aikasi jonnekki synttäreille sieltä, ja me mentii Riksun kans Joonalle, joka oli Artun ja Juhon kans. Myöhemmi mentii mäkkiin syömää ja lähin itekki kotia:)



Emppuuu: Tännää sit menin zepeeee, aamulla. ostin semmosen violetin t-paijan, joka makso sen 9,95e. sori en jaksanu laittaaa kuvaa :( ja marimekon penaalin. Sen jälkeee aloin sussuu ja emmiii.

Ja juuh huomenna lähen kajaanii ja sotkamoon pellaa heti aamusta 7.30 lähtö! nojoo ihan hyvä et saa heti maanantaiks rytmii:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti