perjantai 17. elokuuta 2012

En vois kuvitellakaan,ettei sua olis ollenkaan


Ansku: Tänää oli iha normaali koulupäivä, jokseenki iha liia pitkä ku meille tuli ne 75min tunnit, jotka on iha hirveitä. Kooulun jälkee menin mummulle, jossa olin vaa, ja myöhemmi Roosa tuli sinne:) teillä kaikilla on varmaa mummuista sellane kuva että ne kutoo ja istuu keinutuolis, mutta ei, tuo käy jossai jumpas 4 kertaa viikos ja ei oo ikinä aloillaa:D, eteepäi..roosan kans oltii koneella, kuunneltii musiikkia, yritettii laittaa tekoripset, josta ei sitte tullukkaa iha mitää nii luovutettii.







fiilikset on ny parin päivän aikana hiponu lattiaa ja käyny ihan taivaas. sellasta aaltoilua koko aja..joo mut ei siitä sen enempää:d oli tosiaa eile peli KeKi2 vastaa, joka voitettii 2-0 (14-7 ja 13-3). Nyt onneksi vapaapäivä, saa levähtää luojankiitos. Ja huomenna vastassa Lippo sininen !

Nyt illasta mentii inkan, ja emmin kans kirjastonrantaa kattoo että ketä siellä oli, no sit siel näkyili iidaa, jasminia, viiviä, samia, lauria, miroa ja joitai joitten nimiä en ees tienny. Kävin hakee kypärän kotoo, ja lähin iidan ja jasminin mukaa kylälle. Mentiii orienttii tytöt+matias, ja joitai muitaki. Nyt lähen kattelee leffaa ja sitte nukkumaa, yöt kaikille!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti